Despre Noi

SC GAMA-ANCAVIVI SRL comercializeaza incepand cu anul 2001 pe piata din Romania o gama larga de echipamente profesionale pentru curatenie.

Incepand de la un simplu mop pentru spalat podele si continuand cu o gama impresionanta de aspiratoare pentru mediu umed si uscat, aspiratoare cu injectie-extractie pentru spalat tapiterii si mochete, aspiratoare industriale, aspiratoare pentru frunze, monodiscuri pentru periapt si lustruit, diverse aparate pentru dezinfectat in industria alimentara si pentru curatat spatii igienico-sanitare, masini de spalat si aspirat pentru curatat pavimente dure, masini de maturat pentru spatii industriale si stradale si terminand cu o gama diversa de carucioare si accesorii pentru curatenia manuala.

Firma noastra vinde in toata tara produse ale prestigioaselor companii producatoare FIMAP, TMB, EUROMOP, SANTOEMMA, TSM, BENASSI, AGRINOVA, toate din Italia.

Indiferent daca santeti persoana fizica sau societate comerciala, santem convinsi ca veti gasi in oferta noastra produse care sa se potriveasca necesitatilor dumneavoastra. Asadar va indrumam spre directorul PRODUSE de pe pagina noastra si apoi va asteptam sa ne CONTACTATI pentru orice detalii cu privire la gama de echipamente pentru curatenie.

Ofertele noastre trimise prin e.mail la solicitarea dumneavoastra vor contine date tehnice ale produselor, poze de detaliu, preturi, conditii de plata si de livrare, termene de garantie, precum si preturi ale consumabilelor si ale optionalelor.

Deasemenea pentru valori consistente va oferim pe baza de contract de vanzare / cumparare incheiat intre dumneavoastra ca si CLIENT si societatea noastra ca FURNIZOR posibilitatea de a plati intr-un sistem in rate convenabil ambelor parti, precum si discounturi de fidelizare.

Foarte important de precizat este faptul ca firma noastra asigura SERVICE in garantie si post-garantie pentru toti clientii nostri, deasemenea asiguram piese de schimb si consumabile la cererea dumneavostra din stoc si la comanda.

Contact

SC GAMA-ANCAVIVI SRL

Str. Suvagau Danila Nr. 20
Loc. Mosnita Veche - 307287
Jud. Timis - Romania

Tel/Fax. 0356.170714

Email: office@gama-ancavivi.ro
Email: ancavivitm@yahoo.com

Persoana de contact:

Huszar Gabriel

Mobil: 0723.090.860